Menu

Elsje van de Kraats

Na mijn middelbare schooltijd op het Pantagrijn in Wageningen ben ik de opleiding Grafische Vormgeving in Utrecht gaan doen op het Grafisch Lyceum van 2008 tm 2012 . Waarin ik ook een half jaar stage heb mogen lopen bij DOKS ontwerpbureau in Arnhem, wie ik nog steeds zeer dankbaar ben voor de kansen die ik daar heb gekregen en hoe ik daar gegroeid ben in het vak.

In 2008 ben ik ook voor mijzelf begonnen met kleine opdrachtjes voor mensen om mij heen. Van logo's tot posters. Ook verzorgde ik toen de visuele uitingen voor mijn muziekvereniging OBK Bennekom. De mond- op mond reclame ging snel, dus ging ik ook van kleine opdrachtjes naar serieuze projecten zoals de gehele vormgeving en huisstijlen van dieren pensions e.d.

Na mijn Opleiding succesvol afgerond te hebben in 2012, vond ik in datzelfde jaar nog een baan bij Ordina in Nieuwegein waar ik ben aangenomen als Grafisch Designer in het Mobile Team waar ik na 6 maanden proeftijd een vast contract kreeg aangeboden. Ik ben verantwoordelijk voor de visuele uitingen van posters en logo's intern tot App Designs voor Philips op detacherings basis.